амарантове борошно
№ 18467 | Пропозиція | | 10.08.2023, 13:43 | ||||
Амарант входить в щоденний раціон жителів багатьох країн. В 1970 роках австралійські вчені зробили висновок про те, що на Землі немає рослини рівноцінної амаранту за складом високоякісного білка в гармонійній єдності з добре збалансованими мікроелементами, вітамінами, вуглеводами. Амарант – комора рослинного білка вищої якості, добре збалансованого і легко засвоюваного, біля 25% від загального вмісту білка в амаранті приходиться на легкорозчинну фракцію. Як відомо, корисною для живого організму є тільки перетравлювана частина складових їжі речовин. Коефіцієнт перетравлювання білка амаранту складає більш ніж 70%. Кількість лізину в амаранті значно більше ніж в пшеничному, рисовому, гороховому і соєвому борошні. Тому, введення амарантового борошна в борошняні вироби дозволяє подвоїти коефіцієнт білкової ефективності. Наявність високоякісного білка в амаранті є одним із найбільш важливим аргументом на користь використання його в харчовій промисловості. Агроснаб Написати автору 050 387 58 58
| |||||
| |||||
Просмотров: 106 | Размещено до: 09.10.2023 | |